Kaempferol

Kaempferol
Chat nå
Produktdetaljer

Risun Bio-Tech Inc er en av de ledende kaempferol produsenter og leverandører, velkommen å kjøpe fabrikken forsyning rent naturlige og 100% naturlig robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. både lav pris og høy kvalitet.

Kaempferol

Annet navn: Kaempferia galanga L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4, 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-1-benzopyran-4-One

Spesifikasjoner: Kaempferol98%

Utseende: Lys gul krystall pulver.

Testmetode: HPLC

CAS-NR.: 520-18-3

EINECS NR.: 208-287-6

Molekylære formel: C15H10O6

Molekylvekt: 286.24

Helsefordeler:

Keampferol er en sterk antioksidant og bidrar til å hindre oksidative skader celler, lipider og DNA. Kaempferol synes å hindre åreforkalkning begrenser oksidasjon av lav tetthet lipoprotein og dannelse av blodplater i blodet. Studier har også bekreftet at kaempferol fungerer som en chemopreventive agent, som betyr at den hemmer av kreftceller.

Flavonoider kaempferol og quercetin synes å handle synergi i å redusere celle spredning av kreftceller, betyr at de kombinerte behandlingene med quercetin og kaempferol mer effektiv enn additiv effekten av hver flavonoider. Dette var en konklusjon fra en studie ved ML Ackland et al (i Vivo, februar 2005) med tittelen "synergistisk antiproliferative handling av flavonols quercitin og kaempferol i kulturperler menneskets kreftcelle linjer" ".

Kaempferol kan bidra til å bekjempe kreft fordi det reduserer motstand av kreftceller til anti-kreft medikamenter som vinbalstine og paklitaxel.


Forespørsel