Ny forskning bevis Amla frukt kraftig helsefordeler

Ny forskning bevis amla frukt kraftig helsefordeler


Medisin mot en vitenskapelig undersøkt, funksjonell ingrediens som passer for et bredt utvalg av mat, drikke og supplement. Ny klinisk forskning publisert i British Journal of Nutrition gir et vitenskapelig mekanistisk grunnlag for den tradisjonelle bruken av amla frukt i anti-inflammatorisk og antikoagulerende.

For første gang vurderer forskning den potensielle bruken av SunAmla amla frukt ekstrakt for behandling eller forebygging av hjerte lidelse.  Dårlig endothelial celle funksjon har vært knyttet til hypertensjon, arterielle og venøse trombose og artherosclerosis.  Effekten av amla frukt ekstrakt ble målt i vitro på lipopolysakkarid (LPS)-indusert vev faktor uttrykk i menneskelig umbilical endotelceller.  I tillegg ble en LPS-indusert endotoxaemia rotte modell brukt til å vurdere de anti-inflammatoriske effektene av amla frukt ekstrakt i vivo.

Amla frukt ekstrakt betydelig redusert LPS-indusert vev faktor uttrykk og i en leucocyte vedheft modell av betennelse, betydelig redusert LPS-indusert vedheft av menneskelige monocytic celler til menneskelig umbilical blodåre endotelceller. I LPS-indusert endotoxaemia rotte modell redusert peroral administrering av amla frukt ekstrakt betydelig konsentrasjoner av pro-inflammatoriske cytokiner sammenlignet med kontrollgruppen. Amla kombinerte anti-inflammatorisk og antikoagulerende aktiviteter kan bidra til å forebygge og behandle en rekke vascular lidelser inkludert blodpropp og dårlig blodtrykk.

I Ayurveda er amla en potent rasayana for behandling og forebygging av inflammatorisk sykdom.  Metabolsk, fordøyelseskanal og immun også fordelen av det amla naturlige egenskaper.  SunAmla tilbyr en kraftfull kombinasjon av næringsstoffer, inkludert vitamin C, polyfenoler gallic syre og ellaginsyre, mineraler, fiber, proteiner og aminosyrer og komplekse strukturert tanniner anerkjent for sine antioksidant, anti-kreftfremkallende, cytoprotective, anti-diabetes og antimikrobielle egenskaper.
Josef Skrna, direktør for Taiyo GmbH sa: "SunAmla leveres i en svært bioavailable form å forenkle presentasjonen av avgjørende komponenter.  Dette naturlige amla frukt ekstrakt er ideell for produsentene ønsker for å utvikle produkter med støtte kardiovaskulær helse, samt fordøyelsen og immune helse og generell velvære."

SunAmla er et vannløselig pulver produsert av milde vann trekking, uten å bruke løsemidler, og GMO og glutenfrie.  Det er godkjent for bruk i kosttilskudd i Europa.  Sunamlas hyggelig frukt smaken er godt egnet til kosttilskudd og et bredt utvalg av matvarer, inkludert ernæringsmessige barer, klar-til-miks drikker, frokostblandinger, yoghurt, syltetøy og iskrem.  Produkter fra Taiyos portefølje er tilgjengelig hele Europa via Taiyo GmbH, europeisk datterselskap av Taiyo Kagaku.