Oregano ekstrakt er en kraftig antimikrobielle

Oregano ekstrakt er en kraftig antimikrobielle

Studier har vist sin nytteverdi mot candida albicans, aspergillus mold, staph infeksjoner, vaginal infeksjoner, pseudomonas og listeria. En studie fra det oss Department of Agriculture viste at essensielle oljer presentert antimikrobielle aktiviteter mot Salmonella og E.coli. Andre undersøkelser har det samme, sier at oregano olje slik en kraftig antimikrobielle at det kan brukes å bevare mat. Studier fra avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Tennessee og Universitetet i Algarve funnet at lignende resultater for oregano antibakterielle handling på sykdomsfremkallende bakterier.

En fersk studie fra Institutt for fysiologi og biofysikk ved Georgetown University Medical Center, uttalte følgende i forhold til rollen av essensielle oljer for infeksjoner:

Ny, sikker antimikrobielle midler for å forebygge og overvinne alvorlig bakteriell, viral og fungal infeksjoner. Basert på våre tidligere erfaringer og til andre, postulerte vi at urte essensielle oljer, slik som origanum tilbyr slike muligheter.

I en artikkel publisert på Science Daily, ble viktig ekstrakt funnet for å være effektive i å drepe Staphylococcus bakterier. Det var også like effektiv i sin bakterie-drapet evne som vanlige resept antibiotika.

En annen studie publisert i tidsskriftet, Experimental og Toxicologic patologi fant at oregano ekstrakt kan redusere de negative effektene av indusert kolitt i rotter og åpner døren til nye ideer om dens nytte for kolon og lever.